ADIYAMAN / SİNCİK - Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi

May

Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak Kahtada 4 ilçe arasında düzenlenen sudoku yarışmasına katıldık. Yarışmaya Semanur Keskin, Emine Su ve Özge Kılınç adlı öğrencilerimiz katıldı. Lise kategorisinde öğrencilerimizden Emine Su  2. Semanur Keskin 4. Oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen Sema DURAN ve Nebi KILIF hocalarımıza teşekkür ederiz.

May

DEĞRLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA "ALÇAKGÖNÜLLÜK" DEĞERİ İLE İLGİLİ SEMİNER VERİLDİ. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ VAİZİ H.HÜSEYİN ÇABUK TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE ALÇAKGÖNÜLLÜLÜK (TEVAZU) DEĞERİ SUNUMU YAPILDI. DEĞERLİ SUNUMLARINDAN DOLAYI HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

İLÇE ORMAN ŞEFLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ORMANDA ÇÖP TOPLAMA ETKİNLİĞİNE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ KATILDI.

Nis

ÖĞRETMENLERİMİZDEN BİLAL TURHAN, HİKMET DOKUMACI VE NEBİ KILIF SÖĞÜTLÜBAHÇEDE BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ZİYARET ETTİLER. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Okulumuz öğrencileri Gülcan Güney Zahide Dikici Özlem Güzel Kahtada düzenlenen mangala turnuvasına katıldılar. Gülcan Güney 3. Turda elendi . Zahide ve Özlem final turuna çıktılar. Finalde Özlem 5. Zahide 6. oldular. Öğrencilerimizi ve onları çalıştıran Sema DURAN hocamızı tebrikediyoruz.

Nis

NİSAN AYI DEĞERİMİZ ALÇAKGÖNÜLLÜLÜK İLE İLGİLİ VİDEO SUNUMU TÜM SINIFLARDA İZLETİLDİ.

Nis

"BEN HER YERDE VARIM" ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA SAĞLIKLI YAŞAM İLE İLGİLİ OLARAK BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN SUNUM YAPILDI.

Nis

"BEN HER YERDE VARIM" PROJESİ KAPSAMINDA MART AYI ETKİNLİĞİMİZ FİDAN DİKMEK OLDU. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

ÜLKEMİZDE MEYDANA GELEN ORMAN YANGINLARIYLA İLGİLİ OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZE BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ VERİLDİ. İLÇE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN VERİLEN SEMİNERDE YANGINLARA KARŞI ALINABİLECEK TEDBİRLER, YANGIN ANINDA YAPILMASI GEREKENLERLE İLGİLİ BİLİNÇLENDİRME YAPILDI.

Mrt

Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle günün anlam ve önemini belirten konuşma,sinevizyon gösterisi,İstiklal Marşı'nın yazılma sürecini anlatan okulumuz tiyatro kulübünün hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi ve İstiklal Marşı oratoryosu ile günün anlam ve önemine yakışır şekilde anma programımızı gerçekleştirdik.Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Program dahilinde yangın ve deprem konuları üzerine video izletilerek bilgilendirme yapıldı. Deprem tatbikatı yapılarak okulın 45 saniye de boşaltılması sağlandı. Böylece olası bir depremde bina boşaltılması için nelere dikkat edilmesi gerektiği, deprem esnasında çök kapan tutun kuralına uyulmasının önemi anlatıldı. Deprem çantasında olması gerekenlerle alakalı bilgilendirme videosu yapıldı. Pano çalışması yapılarak deprem ve etkilerinin ve yangından korunma yollarının önemine değinildi. Bina boşaltılması durumunda toplanma alanına görselde de göründüğü üzerine toplanıldı.