ADIYAMAN / SİNCİK - Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle günün anlam ve önemini belirten konuşma,sinevizyon gösterisi,İstiklal Marşı'nın yazılma sürecini anlatan okulumuz tiyatro kulübünün hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi ve İstiklal Marşı oratoryosu ile günün anlam ve önemine yakışır şekilde anma programımızı gerçekleştirdik.Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Program dahilinde yangın ve deprem konuları üzerine video izletilerek bilgilendirme yapıldı. Deprem tatbikatı yapılarak okulın 45 saniye de boşaltılması sağlandı. Böylece olası bir depremde bina boşaltılması için nelere dikkat edilmesi gerektiği, deprem esnasında çök kapan tutun kuralına uyulmasının önemi anlatıldı. Deprem çantasında olması gerekenlerle alakalı bilgilendirme videosu yapıldı. Pano çalışması yapılarak deprem ve etkilerinin ve yangından korunma yollarının önemine değinildi. Bina boşaltılması durumunda toplanma alanına görselde de göründüğü üzerine toplanıldı.

Mrt

OKUL AİLE BİRLİĞİ 2. DÖNEM TOPLANTISI 01/03/2024 TARİHİNDE SAAT 14.00'TE YAPILDI. TOPLANTIDA;

OKUL MÜDÜRÜMÜZ İRFAN ÇELENK

- OKULUN FİZİKİ DURUMU

- İDARECİ, ÖĞRETMEN VE PERSONEL DURUMU

- ÖĞRENCİLERİN BOŞ ZAMANLARINI DEĞERLENDİREBİLECEĞİ KÜTÜPHANE, ETÜD ODASI, ZEKA OYUNLARI ODASI TANITILDI.

- MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLERİ

- DEVAM DEVAMSIZLIK DURUMLARI

- PANSİYONDA SUNULAN HİZMETLER

- ÖĞRENCİ BAŞARISI

KONULARINDA BİLGİ VERDİ.

OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ DERYA KORKUT İSE;

- OKULDA YAPILAN REHBERLİK VE YÖNLENDİRME ETKİNLİKLERİ

- PLANLANAN ETKİNLİKLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ.

Şbt

SİNCİK İLÇEMİZDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE DÜZENLENEN LİSELER ARASI TURNUVADA OKULUMUZ SİNCİK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ İLE SİNCİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KARŞI KARŞIYA GELDİ. MAÇI OKULUMUZ SİNCİK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 3-1 KAZANDI.

Şbt

"Başarıda zeka mı daha önemlidir yoksa çalışmak mı" konulu münazara etkinliği düzenledik. Etkinliği organize eden Nebi hocamıza ve etkinlikte yarışan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı 05/02/2024 tarihinde saat 15.30'da yapıldı. Aşağıda verilen gündem maddeleri görüşüldü:

Ock

MESLEKİ TANITIM KULÜBÜNÜN ORGANİZASYONU İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN KARİYER GÜNLERİ OCAK AYINDA ASKERLİK MESLEĞİ TANITILDI. MESUT VURAL KORKUT TARAFINDAN ASKERLİK MESLEĞİ İLE İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE BİLGİ VERİLDİ. KATKILARINDAN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ...

Ock

ARALIK AYI DEĞERLER EĞİTİMİNDE SİNCİK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ VAİZİ H. HÜSEYİN ÇABUK'U DAVET ETTİK. MÜSLÜMAN ŞAHSİYETİ VE YAKLAŞMAKTA OLAN YILBAŞI İLE İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE SUNUM YAPTI.

Ara

Değerler eğitimi kapsamında Aralık ayında sevgi ve saygı değeri içerikli Doğan Cüceloğlunun söyleşisi izletildi.

Ara

SİNEMA VE TİYATRO KULÜBÜMÜZÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU SİNEMA GÜNLERİ ETKİNLİĞİMİZDE ARALIK AYINDA "BUĞDAY TANESİ" EĞİTİCİ FİLMİ TÜM ÖĞRENCİLERE İZLETİLDİ. ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN KULÜP DANIŞMAN ÖĞRETMENİMİZ MUHAMMED GÜLŞEN HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZİN BOŞ ZAMANLARINDA DERS ÇALIŞABİLMELERİ İÇİN OKULUMUZDA ETÜD SALONU OLUŞTURDUK. ETÜD SALONUMUZUN YAPILMASINDA SPONSORLUK YAPAN SİNCİK BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET KORKUT'A VE BİZZAT İLGİLENEN MESUT KORKUT'A TEŞEKKÜR EDERİZ. AYRICA SALONUN HAZIRLANMA SÜRECİNDE MÜCADELE EDEN, EMEĞİ GEÇEN MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ HAYRETTİN İZİ, DİLEK ŞAHİN VE REHBER ÖĞRETMENİMİZ DERYA KORKUT'A BU DEĞERLİ KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. ETÜD SALONUMUZUN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ.

Ara

FELSEFE ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA GÜZEL VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI HAFTASI MÜNASEBETİYLE PANO ÇALIŞMASI YAPILDI.