ADIYAMAN / SİNCİK - Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi

İRFAN ÇELENK - OKUL MÜDÜRÜ

Adıyaman ili Kahta ilçesi Çaltılı Köyünde doğdu. İlkokulu sırayla Birecik Cumhuriyet İlkokulu, Kahta Kubilay İlkokulu ve Kavaklı İlkokulunda okudu. Ortaokul ve lise öğrenimini sırayla Adıyaman İmam Hatip Lisesi ve Kahta İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini 1996 yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Felsefe grubu Öğretmenliği bölümünde tamamladı. İlk öğretmenliğe Kahta ilçesi Akçalı İlkokulunda başladı, sırayla Hacıbey İlkokulu ve Kahta Fatih Lisesinde görev yaptı. 01/07/2010 tarihinde eski adı Sincik Lisesi olan okulumuzda Müdür Başyardımcı olarak göreve başladı. Yeni ismi ile okulumuz Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesinde 18/09/2017 tarihinden itibaren Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve dört çocuk babasıdır.